Inloggen - Inschrijven

Volg Skynet Blogs op

and

Beste blogger,

Op 31 mei 2018 wordt het platform van de Skynet Blogs gedeactiveerd. Een avontuur van bijna vijftien jaar komt daarmee ten einde. Wij willen je graag helpen de overstap te maken naar een nieuwe oplossing, door de ongemakken van deze deactivering zoveel mogelijk te beperken en je de weg te wijzen naar krachtige oplossingen voor de hosting en ontwikkeling van je blog.

In de praktijk zal je blog vanaf 31 mei 2018 niet meer toegankelijk zijn voor het publiek, maar zal je zelf nog wel toegang hebben tot de beheersinterface van je blog(s). Vanaf 30 juni 2018 zal het platform volledig ontoegankelijk zijn.

Wij zijn ons ervan bewust dat een blog veel werk vertegenwoordigt, een jarenlange band met een community en een massa herinneringen die virtueel op papier werden gezet. Het is niet onze bedoeling dat werk verloren te zien gaan. Wij willen je helpen het over te brengen naar een Wordpress-omgeving, waar je blogavontuur kan worden verdergezet.

We zullen je nu laten zien hoe je je blog(s) kunt exporteren. De export gebeurt in een paar kliks en levert je een downloadbestand op met ALLE inhoud van je blog:

  • - Posts (met datum, uur, ...)
  • - Comments (met de namen van de mensen die een comment hebben achtergelaten, datum en uur)
  • - Links naar de media van de blog (foto’s, video’s, PDF’s, ...)

Vous pourrez ensuite ré-importer ce contenu sur n’importe quel hébergement doté de Worpress. Il existe pour cela des solutions gratuites ou payantes, en fonction de vos besoins.

Vervolgens kan je deze inhoud importeren in eender welke Wordpress-omgeving. Afhankelijk van je behoeften kun je kiezen voor een gratis of betalende oplossing.

Naar onze stapsgewijze handleiding

Je vindt alle informatie die je nodig hebt om jouw blog te exporteren en opnieuw in te voeren op deze helppagina.

Als je niet kan inloggen op jouw account terwijl je al hebt geverifieerd dat je je inlogt met de juiste gebruikersnaam en al hebt geprobeerd om je wachtwoord te herstellen met behulp van de "Wachtwoord vergeten" -functie, nodigen wij je uit om ons te contacteren via dit formulier

Alle blogs per categorie: