Inloggen - Inschrijven

Volg Skynet Blogs op

and

Welkom bij Skynet Blogs

Zin om iedereen te vertellen over een evenement...

je gedachten de vrije loop te laten of gewoon commentaar te geven op van alles en nog wat ? Aarzel dan niet en begin een blog !

Euh, een WAT? Een blog…?

Jouw persoonlijke webpagina op maat of een soort van dagboek waarin je vrijuit kunt vertellen op internet.

De term "blog" komt van de Engelse term "weblog", waarmee een overzicht wordt bedoeld van wat er gebeurt op een website (bezoekers, crashes, …). Je kan het ook vergelijken met een logboek dat op een schip wordt bijgehouden.

Een blog neemt de vorm aan van een steeds evoluerende webpagina, samengesteld uit korte berichtjes die min of meer regelmatig worden geüpdatet. Deze berichten worden gedateerd en gearchiveerd. Blogs gaan over van alles en nog wat: het nieuws, het dagelijks leven, familie, liefde, reizen,... of de blogger zelf. Jij kiest zelf waarover jouw blog gaat.Wat is er zo leuk aan blogs? Jij hebt de touwtjes in handen. Jij bent degene die de zaken on line zet. Je doet gewoon je eigen zin.

Dit alternatief voor de klassieke persoonlijke sites verlost de auteur bovendien van het technische corvee. Gedaan met lastige updates in html, overdracht van bestanden, … Al wat u nodig hebt om toe te treden tot de grote familie der bloggers, is een vlotte pen!

En, wat wordt jouw onderwerp ?

Alle blogs per categorie: